Ecograful VINNO X1 este un aparat multidisciplinar cu un cost extrem de competitiv, care ofera imagini de inalta calitate, folosindu-se de tehnologie imagistica avansata

Ecograful VINNO E10 ofera performante ridicate intr-o configuratie flexibila, avand un design compact ce indeplineste necesitatile clinice. Simplitatea in constructie si mobililitatea ridicata ofera posibilitatea utilizarii in spatii mici.

Ecograful VINNO A5 este un sistem compact, cu un flux de lucru facil si imagini de inalta calitate. Fiind multidisciplinar, poate fi folosit intr-o gama larga de aplicatii.

Ecografele VINNO beneficiaza de tehnologia inovativa RF conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. In acelasi timp, dimensiunile reduse si greutatea scazuta a dispozitivului asigura o mobilitate si o usurinta in utilizare foarte bune.