Cel mai important modul al unui ecograf este formatorul de fascicul. Acesta comanda functionarea sondelor si receptioneaza informatia ecou de la acestea. Datorita limitarilor hardware, formatoarele de fascicul traditionale nu pot sa prelucreze si sa transmita mai departe intreaga informatie utila.
Platforma unica Vinno RF, cu o putere de procesare sporita, este capabila sa depaseasca aceste neajunsuri si sa furnizeze imagini mai clare, cu o rezolutie mai buna.
Vinno RF nu mai are nevoie de pre-procesarile hardware sau de demodularea intermediara, permitand ca intregul semnal de radio-frecventa (RF) sa fie procesat. Aceasta inseamna o cantitate de informatie de 40 de ori mai mare decat in cazul ecografelor traditionale, cu avantajul obtinerii unor date mai precise care duc la obtinerea unor imagini de calitate superioara ca si rezolutie si contrast.
Aceasta platforma permite sustinerea unor traductori de frecventa ultra inalta de pana la 25 MHz.

 

Citește mai departe

CBI sau Contrast Bubble Imaging este tehnologia de scanare cu agenti de contrast.

Tehnologia CEUS (Contrast-enhanced ultrasound) reprezinta marirea contrastului imaginii achizitionate prin ultrasunete. Prin aceasta creste siguranta investigatiei si este redusa nevoia de a se folosi metode de diagnostic mai riscante si mai costisitoare.

CEUS foloseste agenti de contrast biocompatibili care imbunatatesc calitatea si exactitatea scanarii ultrasonice. Astfel medicii au un instrument precis in stabilirea diagnosticului si in monitorizarea evolutiei recuperarii.

Agentii de contrast ultrasonici sunt alcatuiti din microsfere cu gaz aflate in suspensie lichida. Cand sunt injectati in vena pacientului la momentul unei investigatii prin ultrasunete, agentii de contrast curg usor prin sistemul circulator, simuland curgerea celulelor rosii producand o reflectivitate ultrasonica mare.Acesti agenti de contrast nu contin pigmenti, astfel imagistica prin CEUS nu expune pacientii la radiatii ionizante.

Metoda de investigatie este omologata in peste 70 de tari pentru utilizarea in diagnosticul unei game largi de anomalii a inimii, ficatului, sistemului gastrointestinal, rinichilor si a altor organe. La momentul actual, teste clinice in derulare si cereri de punere in aprobare sunt in curs de a mari varietatea de utilizari omologate a agentilor de contrast ultrasonici.

Citește mai departe

Contact

Telefon: 0262 223 416
Mobil: 0730 033 998
Email: office@numeris.ro