Ecografele VINNO Q

Descriere

Sistemele ecografice din gama VINNO Q sunt de ultima generatie, cu portabilitate si mod de utilizare exceptional proiectate.

Acestea integreaza o platforma inovativa de procesare a datelor ce minimizeaza sistemul ecografic traditional intr-o dimensiune compacta, asemeni unui transductor.


Ergonomie si design:

Tehnologii:

Componenta hardware a fost dezvoltata pentru a obtine date de inalta fidelitate.
Algoritmii de procesare a imaginilor utilizeaza datele colectate in timp real fara pierderi, livrandu-se astfel imagini de inalta calitate care satisfac nevoile utilizatorilor in diagnosticarea clinica.

Sunt disponibile trei solutii constructive, convex (Q-3C), liniar (Q-7L) si phassed-array (Q-2P), ce satisfac nevoile diverselor specializari. Pe langa imagistica in modul B Armonic, toti acesti traductori permit efectuarea examinarilor in modul Doppler Color, Doppler Putere si Doppler Pulsat, cu masuratorile corespondente.

Aceste sisteme se utilizeaza cu ajutorul tabletelor sau a altor dispozitive portabile prin intermediul conectorului USB Tip C.

Printre pachetele software se regasesc: calculul Auto IMT, Auto EF, Auto optimizare imagini precum si un tutorial extins de utilizare a transductorilor in diversele aplicatii.
Sistemele ecografice din gama Q sunt compacte, cu o constructie solida, de inalta calitate, ce au o protectie ridicata la umezeala si praf.