Ecograful Vinno M86

Descriere

VINNO M86 este un sistem de inalta precizie conceput cu o multime de aplicatii si functii dedicate sanatatii femeii, insa are integrate pachete de calcule, analize si masuratori pentru majoritatea specializarilor ultrasonografice.

M86 ofera imagini de o calitate exceptionala datorita platformei VINNO RF si a tehnologiei inovative de transmisie modulata multi-nivel.


Ergonomie si design:

 

Sistemul poate folosi diferite tipuri de sonde cum ar fi cele: convexe, liniare, endocavitare, sectoriale, volumetrice, hockey stick. Transductorii au performante ridicate, datorita solutiei constructive integrate. Astfel, multumita tehnologiei Xcen, integrata in sondele monocristal, se obtin imagini de calitate superioara solutiilor traditionale. Se pot conecta cinci sonde concomitent in porturile active.

Inaltimea, adancimea precum si rotirea panoului pot fi ajustate cu usurinta, iar suportul de gel detine incalzitor integrat, pentru mai multa grija pentru pacient.

Tehnologia:

Fiind un sistem premium dedicat sanatatii femeii, M86 va pune la dispozitie o multitudine de unelte special concepute pentru diagnosticare rapida si precisa, un flux de lucru extrem de prietenos, precum si diverse solutii de conectivitate externa.

Caracteristici constructive:

 • Monitor LED de 21.5 inch pentru o vizualizare ideala a imaginilor
 • Ecran tactil de 13 inch asigura ergonomie in utilizare
 • Conector sonda plat fara pini externi pentru o utilizare confortabila
 • Hard disk de 1 TB
 • Ajustare unghi, inaltime si adancime consola

Functii inglobate:

M86 va pune la dispozitie o multitudine de unelte special concepute pentru diagnosticare rapida si precisa, un flux de lucru extrem de prietenos, precum si diverse solutii de conectivitate externa.

Tehnologiile utilizate:

 • Aplicatii dedicate fertilizarii “in vitro” (IVF):
  Imagistica de contrast 4D a ductului ovarian. Randarea intensa de suprafata si calcularea volumului dezvaluie informatii in trei dimensiuni despre tubul falopian;
 • Auto Foliculi (2D&3D) – calculeaza automat numarul si volumul ovulelor;
 • Aplicatii in Obstetrica:
  Imagistica precisa, metodele inteligente de masurare, uneltele de analiza performante contribuie la evaluarea eficienta a pacientelor de catre medicii specialisti, indiferent de varsta sarcinii.
 • Functie Auto OB:
  Evaluarea semi-automata a caracteristicilor anatomice permite reducerea timpului de examinare prin localizarea planurilor imagistice si a structurilor anatomice standard, care includ: translucenta nucala, creier fetal, oase fetale lungi.
 • Corelarea imagistica spatio-temporala (STIC):
  Este o tehnica usor de utilizat pentru obtinerea informatiilor despre inima fatului si vizualizarea buclelor cine in mod bi si tridimensional. Cordul fetal poate fi vizualizat din toate unghiurile si sectionat pentru furnizarea tuturor planurilor imagistice necesare diagnosticarii complete.
 • Tehnologie HQ (Inalta calitate):
  Afiseaza imagini anatomice 3D de inalta rezolutie cu detalii exceptionale si perceptie realista in adancime. Utilizatorul stabileste directia de luminare, marind simtitor claritatea detaliilor de suprafata si parenchim tisular.
 • Zone Imaging:
  Ofera imagini de inalta rezolutie, chiar si pentru adancimi mari de scanare, datorita adaptarii dinamice a focalizarii fasciculului ultrasonic, atat la suprafata, cat si in profunzime.


Informatii suplimentare pot fi gasite pe pagina numeris.ro